Soul Singing & Soul Dancing

met Erik Huele en gastdocenten

Soul Singing in the alpen bij de sneeuwbergen!

Wandelen, Qigong en Soul Singing in de Zwitserse Alpen (nabij Interlaken)

di 16 – zo 21 aug 2016:    Midweek 3

met Mimouna Lefdou en Erik Huele


We overnachten in berghutten, lopen en zingen met een rustige gang.
Je hoeft geen zangervaring te hebben, ook als je denkt niet te kunnen zingen ben je welkom.

Prijzen: ca € 70,- pp/pd (eten + hut)
en € 350,- of € 270,- + envelop met wat je verder kunt bijdragen.

Restitutie: in de vorm van een tegoedbon (min € 150) voor een andere Soulsinging workshop bij afmelding 10 dagen te voren: via erikhuele@hotmail.com

 

De docenten:
erikmimouna

 

Mimouna Lefdou is van Berberse afkomst, zangeres en percussionist bij Etoile Azur. Zij studeerde kunstgeschiedenis en muziekwetenschap aan de universiteit van Dijon, geeft muziektheater en kindervoorstellingen op scholen en studeert momenteel creatieve muziektherapie.

Erik Huele is pianist, zanger, componist, docent Soulsinging en Qi gong (Chunyi Lin & Mantak Chia). Hij studeerde piano-improvisatie en compositie aan de Conservatoria van Utrecht en A’ dam en maakte diverse CD’s :
o.a. een Satie album voor cello en piano: erikplayssatie.com (de Pers: ”Slow music in optima forma “), Talking Trees – Solo Piano (de Pers: ” een aanrader voor liefhebbers van elegant en mystiek pianospel “) en Traces Mundial met de Flamenco Latin groep Tinto Sol.
Hij geniet van samen zingen in de Meezingconcerten die hij organiseert.
In zijn spel en wekelijkse samenzang-groepen is improvisatie essentiëel: omgaan met het onvoorziene, het magische, luisteren naar wat de muziek in je wil.